T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SİVAS / GEMEREK - Yeniçubuk Atatürk İlkokulu

Yeniçubuk Atatürk İlkokulu

Telefon
(0346) 654 71 43
Belgegeçer
0
WEB
https://yenicubukataturk.meb.k12.tr
Adres
YENİHAYAT MAH. YENİDOĞAN İSTASYON SK. YENIÇUBUK ATATÜRK ILKOKULU BLOK NO: 2 GEMEREK / SİVAS
Vizyon
Yeniçubuk Atatürk İlkokulu olarak tüm personelimizle birlikte vatanını milletini seven Atatürk milliyetçiliğine bağlı insani davranışları ön plana çıkaran, akademik olarak üst öğrenim kurumlarında başarılı olabilecek gerekli eğitimi aldıktan sonra önce vatanına milletine sonra tüm insanlığın yararına hizmet edebilecek insanlar yetiştirmek.
Misyon
Okulumuz Personeli ve öğrencilerinin sağlıklı,rahat, güvenli bir şekilde eğitim öğretimini yürüteceği ortam hazırlamak. Tüm çalışanların, velilerin öğrencilerin memnuniyetini en üst düzeyde sağlayacak şekilde çalışmaktır.
Başarılar
2022 GEMEREK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVASI MANGALA 1.liği Q-BİTZ 1.liği EQULİBRİO 1.liği PENTAGO 1.liği KÜRE 1. LİĞİ MANGALA 2.liği EQULİBRİO 2.liği PENTAGO 2.liği MANGALA 3.lüğü Q-BİTZ 3.lüğü
Öğretmen :24
Öğrenci :395
Derslik :16
Kütüphane Kitap Sayısı :1250
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
sabah 09.00-12.15 öğle 13.30-15.00
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Sivas- Kayseri Karayolu (D260)116. km Sivas Kayseri Demiryolu 116. km
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Okulumuz Yeniçubuk Kasabasında bulunmaktadır.Kasabamızın nüfusu yaklaşık 8000´dir. Kasabamızda 3 banka, çok sayıda alışveriş mezkezi ve polis karakolu bulunmaktadır. Ulaşım yönünden oldukça rahattır. Kayseri İline her yarım saatte bir minübüsle ulaşım yapılmaktadır. Ayrıca Sivas İline hafta içi her gün günde iki kez toplu taşıma yapılmaktadır. Bunların yanı sıra çok sayıda otobüs firması kasabamızdan geçmektedir. Ayrıca kasabamızda tren istasyonu vardır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine Uzaklığı 116 km İlçe merkezine uzaklığı 2 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır